Hoppa till sidans innehåll
Foto: Patrik Engman Certifiering

Äntligen certifierade

22 MAR 2013 20:19
Äntligen är vi certifierade Idag den 19/2 tog vår ordförande Annette Engman mot blommor och ett certifikat, Säker och Trygg Förening, av Tomas Norberg och Fredrik Norberg, representanter för Framtid Pite.
  • Skapad: 22 MAR 2013 20:19

För er som inte vet så har Piteå Kommun Kultur och Fritid, Sparbanken Nord, Pite Energi och Piteå Tidningen startat ett samarbete och samlats under namnet Framtid Pite. Tanken bakom samarbetet är att utveckla Pitebygdens idrottsrörelse för framtida bredd- och elitverksamhet, där ett utvecklingsområde är att vara en Säker och Trygg förening. Målet med certifieringen är att ge en kvalitetsstämpel till föreningar som jobbar aktivt med säkerhet, t.ex. handlingsplaner mot mobbing, vad gör vi om det börjar brinna när vi tränar osv. Inom Inyon har vi under en längre tid arbetat med att ta fram handlingsplaner, gå kurser i hjärt och lungräddning etc som nu lett fram till att vi klarat granskingen av Framtid Pite. Nu tillhör vi den exklusiva skara av f.n. fyra idrottsföreningar som blivit certifierade som en Säker och Trygg förening. Ett stort tack till alla som jobbat med dessa frågor och till ni som så förtjänstfullt dokumenterat den. Klicka gärna på den fina loggan till höger, Säker och Trygg förening för att läsa mer.

Skribent: Roger Bergstedt

 

120210Säker&Trygg forening 

 

 

 

 

 

120210Framtid Pitea

 

 

STÖD INYON

Klicka in dig  på sponsor-husets  nätbutiker och beställ varor så tjänar Inyon pengar utan att det kostar dig något extra

 

 

 

Postadress:
Inyon KK Piteå - Karate
Patrik Engman, Hambogatan 29
94332 Öjebyn

Kontakt:
Tel: 0702882671
E-post: This is a mailto link

Se all info