Hoppa till sidans innehåll

Framgångar vid Boden Open

17 FEB 2015 13:44
Inyon kammade hem hela 11 medaljer på Boden Open den 7:e februari
  • Skapad: 17 FEB 2015 13:44

11 medaljer till Inyon karateklubb i årets upplaga av Boden Open

Den 7 februari var det dags för Boden Open, norra Skandinaviens största karatetävling det var trettionde gången det arrangerades. Det kom deltagare från Sverige, Norge och Finland. Trettio olika klubbar representerades av 242 deltagare som tillsammans gjorde 364 starter enligt det som var anmält ursprungligen.

Inyon ställde upp med 14 deltagare som tävlade i totalt 19 olika klasser.

Inyons deltagare tog hem inte mindre än 11 medaljer. Emma Sandqvist och Leo Sandqvist som båda är 8 år och Inyons yngsta deltagare, tog guld i sina kataklasser. Leo tävlade för första gången. Alma  Engberg och Urumi Oguma som också tävlade för första gången gick det också bra för, guld till Alma flickor 9 år och brons till Urumi i klassen flickor 10 år. Även bröderna Marcus och Mikael Eriksson tog hem var sitt brons i Pojkar 11 år samt pojkar 9 år. Marcus tog dessutom hem guldet i kumite för sin åldersklass.

Utöver dessa barn så tävlade Celine Karlsson och Arina Nilsson i flickor 11 år, de gjorde båda mycket bra insats men det räckte inte hela vägen denna gång, även Joel Berglund deltog i klassen pojkar 10 år, med en mycket god insats som tyvärr inte räckte till pallplacering denna gång.

Gustav Bergstedt som deltog i Kata fick en tredjeplacering i Kata herrar juniorer, han deltog i två andra klasser där han inte räckte ända fram. Gustav kände sig inte nöjd med sin insats utan tyckte att han kunde gjort det bättre.

Annette Engman deltog i kataklassen som finns för de damer som fyllt 35+ och fick en tredjeplacering, -målet när jag kom till tävlingen var att få en flagga och det fick jag.

Patrik Engman deltog också i kataklassen 35+ för herrar, även han gjorde bra ifrån sig men nådde inte ända fram.

Robin Sandqvist deltog i Kumite (fight) herrar kadett +70 där han gjorde en bra insats och vann en match vilket gav honom silverplaceringen.

Reneé Lindqvist som är en mycket van deltagare som tävlat vi både EM och VM tog helt obesegrad hem guldet i kumite damer juniorer + 59.

Ett välordnat arrangemang av Bodens karateklubb.

Skribent: Annette Engman

 

120210Säker&Trygg forening 

 

 

 

 

 

120210Framtid Pitea

 

 

STÖD INYON

Klicka in dig  på sponsor-husets  nätbutiker och beställ varor så tjänar Inyon pengar utan att det kostar dig något extra

 

 

 

Postadress:
Inyon KK Piteå - Karate
Patrik Engman, Hambogatan 29
94332 Öjebyn

Kontakt:
Tel: 0702882671
E-post: This is a mailto link

Se all info