SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Inyon Karateklubb Piteå
Avgifter

 

 

Medlemsavgift

Föreningens medlemsavgift är på 350 kronor för 2024. Medlemsavgiften betalas av alla som vill vara medlemmar i föreningen, både aktivt tränande och icke aktivt tränande. Föreningen har fasta kostnader, som oberoende av vilken termin medlemmen börjar träna, som skall betalas till JKA SwedenJapan Karate Association i Sverige och Svenska Karateförbundet. 

 

Träningsavgift

Träningsavgiften betalas terminsvis, avgiften är 600 kronor för en aktivt tränande medlem.

 

För familjer med fler aktivt tränande gäller följande träningsavgifter:

- Den äldsta familjemedlemmen betalar 600 kronor.

- Den yngre familjemedlemmen (eller i förekommande fall, näst äldsta familjemedlemmen) betalar 400 kronor.

- Tredje familjemedlemmen betalar 200 kronor.

- Ytterligare medlemmar är gratis.

 Som familj avses föräldrar (motsvarande) och hemmavarande barn. Barn studerande på annan ort betraktas som hemmavarande barn.

Oberoende om medlem har ”ledaravdrag på träningsavgift” skall ordningen följas. 

 

 

Du skall betala tränings och medlemsavgiften i början på terminen. 

 

 

Avgifter betalas till Inyon Karateklubbs bankgiro 5414-9935.

Eller på Swish-nummer 123 199 7337.

Var noga med att ange för vem/vilka/vad betalning sker.

 

 

 

Gradering 

Gradering genomförs vid terminsslutet för de aktiva som vill få ett högre bälte. Sensei skall först godkänna att du får gradera. Läs mer om Gradering. Vid senaste graderingen var graderingsavgiften på 400 kronor.

 

Graderingsavgifter betalas till Inyon Karateklubbs bankgiro 5414-9935. Eller Swish-nummer 123 199 7337. Var noga med att ange för vem/vilka/vad betalning sker.

 

 

OBS! OBS! OBS! 

 

När du betalar över bankgiro på nätet skall du skilja på "inbetalningsposterna". Med andra ord: Medlemsavgift och träningsavgift i en bankgirobetalning. Eventuell betalning av exempelvis karatedräkt, i ytterligare en bankgiroinbetalning. När det är dags att betala graderingsavgift och eventuella tävlingsavgifter så skiljer du på liknande sätt på på dessa bankgiroinbetalningar.   

 
Våra sponsorer